Мис България 2017: Не съм грозна!


Мис България 2017: Не съм грозна!
Снимка: HiLife

"Доста спокойна съм, радвам се, страшно много хора ме поздравяват. На негативната вълна не ѝ обръщам особено голямо внимание в момента." Това заяви Мис България 2017 Тамара Георгиева.

"Красивите хора - и мъже, не само жени, винаги са обект на негативни изказвания. Винаги има хора, които да говорят лошо", смята тя. Очевидно това са хора, които по цял ден стоят във Facebook и нямат работа, за да изливат това нещо. Когато се явяваш на такъв конкурс, трябва да си подготвен, че ще има вълна от позитивни и от негативни реакции. Изненадана съм обаче от тази простотия - това, което виждам от колажите, не отразявам самата мен, тези хора не ме познават. Не съм грозна, в никакъв случай", категорична беше Мис България 2017.

Георгиева каза, че е завършила Италианския лицей, като сега ѝ предстои да завърши магистратура по моден дизайн. "Помагам в семейния бизнес – занимавам се с дизайн на предмети, порцелан, бижута", уточни Мис България 2017. И заяви, че е участвала със свои, авторски тоалети, на ревю в Италия.

Семейството ми са хора на изкуството. "Баща ми почина, когато бях на 9 годинки и ми се наложи да порасна бързо", разказа Тамара пред Нова телевизия. Тя добави, че има сериозен приятел, но не влезе в детайли за връзката и с какво се занимава човекът до нея.

"Февруари тази година за пръв път се явих на конкурс – "Лейди България", там спечелих награда. Сама реших да участвам на Мис България, това ми е мечта от малка", каза Георгиева, която преди това заяви, че се явявала като малка на конкурси, но за пръв път участието ѝ на конкурс е на тазгодишното издание на "Лейди България".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама