Откриха нов професионален център за обучение на маникюристи


Откриха нов професионален център за обучение на маникюристи
Снимка: ПР

Най-новото женско пространство в София носи името COCO Nail Academy. Проектът, който се реализира от няколко месеца, официално направи своето откриване миналата седмица. Пространството съчетава възможност за професионална грижа за ноктите и кожата на ръцете и краката и в същото време ще бъде лаборатория за обучение на най-качествени кадри.

Новият им дом се помещава на ул. "Козяк", бл. 112 и носи духа на марката. Едно естествено продължение на бранда, което ще позволи на дамите да поглезят себе си но и в същото време ще обучава новите професионалисти в тази сфера. Професионалисти ще обучават бъдещи такива…

Гергана Баева, собственик на COCO споделя повече за идеята на COCO Nail Academy: "За разлика от повечето нейл академии, ние ще наблегнем на практиката на услугите и на бизнес-маркетинг съвети как един бъдещ професионалист освен да е добър, в това което прави, да може да "продаде" максимално ефективно и успешно себе си на бъдещи работодатели. Ще им покажем как да изградят себе си като марка, да привлекат клиентела и да я задържат. А защо не и как да открият собствен бизнес. Ще вложим цялото си know-how в този проект, енергия и професионализъм."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама