Първата смарт четка за коса (видео)


Първата смарт четка за коса (видео)

Макар че всичко започна със смартфоните, таблетите и часовниците, технологиите достигнаха до всички аспекти на живота ни - дори в бюти режима ни. Тази есен ще бъде пусната първата смарт четка - Kérastase Hair Coach Powered, дело на Withings.

Продуктът е дело на партньорство между L'Oréal и компанията Withings. Тя проследява как решете косата си, за да гарантира, че не я стресирате излишно.

Енергичното ресане на косата е доказано, че я уврежда, причинявайки накъсване на косъма. "The Kérastase Hair Coach Powered by Withings минимализира тези рискове", казват от L'Oréal.

И макар че четката, захранвана от батерии, може да не изглежда по-различно от тази, която вече имате, тя има впечатляващ набор от технологични характеристики. Разполага с вграден микрофон, който слуша звуците, които се издават при ресане, и сензори, които могат да кажат дали вашата коса е мокра или суха, а също така отброяват колко енергично я решете.

Всичките данни от умната четка се записват в приложение, което може да проследява също влажност, температура и вятър - все неща, които влияят зле на вида на косата. След като анализира тази информация, апликацията оценява състоянието на косата ви. Базирайки се на тези резултати, ще получите персонализирани съвети и продукти за поддръжка. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама