Стилният Amber Beauty Club отвори врати


Стилният Amber Beauty Club отвори врати
Снимка: Лора Савова

Грета Желева - собственик на новото стилно бижу на столицата Amber Beauty Club, посрещна звездни гости, приятели и близки на двудневното откриването на 20 и 21 март в София, с шампанско, изтънчен кетъринг и звуците на вилончело и цигулка.  В световния ден на Щастието, локацията на бул. Евлоги Георгиев 117 разкри своите тайни. Безупречно подбран екип от най-добрите лекари в бюти бранша, като д-р Гергана Манолова, д-р Самер Шокър, д-р Янита Михайлова, д-р Десислава Димова, Д-р Весела Райкова, коафьорски тийм, начело с топ коафьора  Георги Петков и най-иновативната апаратура и козметика за разкрасяване и релакс, са сред най-отличителните черти на клуба.

Както разказа пред гостите си самата Грета Желева, Amber Beauty Club е мястото, където ще се почувствате като у дома си, няма да правите компромиси със себе си, и можете да се насладите на пълния пакет от удоволствия за тялото и душата си - от място за паркиране, до най-високотехнологичните и модерни начини за разкрасяване, подмаладяване и тонизиране.


За да поздравят собственичките на центъра за красота дойдоха бизнес дамите Илиана Алипиева, Албена Петрова, Мая Косева и адв. Биляна Тончева, Илиана Петрова, Аглика Павлова, Меги Савова,собственикът на Code Fashion TV Мария Бонева, ПР мениджърът Ангелина Ангелова и главния редактор на сп. Ева Милена Петрова. Много родни красавици като Никол Станкулова, Яна Стайкова, носителки на титлата Мис България Ивайла Бакалова, Габриела Василева и Славена Вътова. Дизайнерката Жени Борисова, която отново направи впечатление със своя стил и много красиви дами и господа.

Ултрамодерен и изключително стилен, новият клуб за красота в сърцето на София е обзаведен със стил и безупречен вкус. Уют и спокойствие, бягство от забързаното ежедневие и незабравимо прекарано време ви очакват в Amber Beauty Club - amberbeautyclub.com.

Повече за  Amber Beauty Club:

В Amber Club работят специалисти в областта на дерматологията, които ще ви препоръчат най-подходящите лечение и естетични процедури за вашата безупречна визия. Тук ще ви обслужват в гамата на клиничната дерматология, естетичната дерматология и лазерните услуги. В клуба ще намерите най-иновативните лазери на Alma Laser. Pico Laser единствено в Amber club. Harmony Laser, Accent Prime и Soprano Titanium. В Amber Club се работи със световноизвестния бранд Biologique Recherche, които предлагат и ексклузивни процедури. За всяка от желаните процедури на клиента ще му бъдат предоставени презентация и детайлно описание, за да може да получи най-адекватното обслужване.

Също така ще може да се насладите на едни от най-иновативните терапевтични, релаксиращи, антицелулитни и спортни масажи от най-добрите кинезитерапевти в страната. Всички процедури в Amber Club имат авторски методики и зареждат с позитивна енергия.

За мъжете предлагаме последния хит - лазерна епилация, както и мезотерапия и PRP лечение на косопад. Екипът от дерматолози ще се погрижи за тежките белези от акне, както при мъжете така и при жените. Студиото предлага и така актуалните миглопластика, перманентен грим, маникюр и педикюр. А за перфектния завършек на вашия престой, в Amber Club има и екип, който се грижи за елегантната визия на клиентите, в лицето на топ коафьора Георги Петков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама