Тенденции при маникюра за есен 2019


Тенденции при маникюра за есен 2019
Снимка: салони за красота Murphy

Повечето дами знаят, че когато се „сглобява“ цялостна визия, това означава търсене на синхрон между всички елементи. Разбира се, няма как да пропуснем и ноктите, които са „визитната картичка“ на всяка жена. Тенденциите при маникюра тази есен са елегантни, не толкова смели колкото предходните сезони, но пък абсолютно приложими в ежедневието. Ето какво ни съветват специалистите от Murphy.

1. Бадемови нокти със средна дължина

Напомняйки на истински бадем, тази форма на ноктите е една от най-практичните, стилни и често срещани. За разлика от лятото, дължината е доста по-умерена, но все пък предлага достатъчно пространство за декорация.

2. Геометрични елементи

Линейните дизайни са водеща тенденция от няколко месеца насам, но не показват никакви признаци да слязат от „сцената“ в скоро време. Независимо дали сте избрали чертички, точки, или триъгълници, бъдете сигурни, че ще сте в крак с модата.

3. Омбре

Ако сте от жените, които с часове могат да се чудят кой цвят да изберат, то омбрето може да работи повече от добре за вас. Достатъчно атрактивно, но без да се натрапва излишно, смесването на близки тоналности в оранжево-червената гама е абсолютен хит!

4. Декорации с есенни мотиви

Ако обичате да привличате внимание към ръцете си, то задължително трябва да заложите на декорация с есенни мотиви – чадърчета, листа, тиква и какво ли още не. Друг варианта за сезона е орнамент, посветен на Хелоуин.

 

Ако и вие искате чудесен есенен маникюр от Салони за красота Murphy, като наши читатели можете да се възползвате от 10% ОТСТЪПКА до края на октомври с промо код: iwomanesen. Трябва единствено да го кажете, когато си записвате час за маникюр в салонa на Murphy на ул. "Граф Игнатиев" 3 ет. 1, телефон: 0887 427 192.

ВИЖТЕ ОЩЕ ИДЕИ ЗА ЕСЕНЕН МАНИКЮР ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама