Тенденции при прическите за есен/зима 2017-18


Тенденции при прическите за есен/зима 2017-18
Снимка: iStock/Guliver

Вече ви показахме модните тенденции при облеклото за този сезон, които преливат от живот, сила и политически лозунги. Е, прическите за есен/зима съвсем няма да останат по-назад – те трябва да изразяват силната, независима, дейна жена. Явно повлияни от неотдавнашни световни събития, дизайнерите откриха творчески начини да докажат, че жените могат да се борят на равно с мъжете, оставайки вратата към женствеността и нежността леко открехната.

Едва забележими аксесоари

Пищните диадеми, ленти и шалове за глава остават заключени в отминалия сезон. През есента и зимата ще залагаме на по-изчистените аксесоари като черни панделки, например. На мода се връщат и отдавна забравените шноли за коса.

Небрежен път на една страна

Строгият и идеално прав път по средата ще отстъпи челната си позиция на по-небрежната визия. Сякаш казвайки че една жена има много по-важни неща за правене от прическа, заметната коса на една страна ще бъде истински хит!

"Бунтарски" плитки

Още един начин да докажете смелостта и силата си. Плитките през новия сезон определено няма да са романтичната рибена кост, в която бяхме влюбени, ами ще са "бунтарски" или както са по-известни – боксьорски.

Плътни бретони

От кога чакаме тяхното завръщане! И тъй като есен/зима повелява прическите да са максимално лесни за постигане (или поне да изглеждат така), то какво по-неглиже от леко разрошен плътен бретон в стил 80-те.

Ниски опашки

Прическите на опашка са много любими на редица от нас. За студения сезон есен/зима вариацията им, която бе представена на модните подиуми от няколко модни бранда, е в нисък вариант. Към тях най-желаният аксесоар тази есен ще бъдат панделките от кадифе, за които вече ви споменахме.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама