Кольо Минчев за емоцията MasterChef


Кольо Минчев за емоцията MasterChef
Снимка: Личен архив

Той е смел, амбициозен, уверен в себе си и винаги готов за ново предизвикателство. Кольо Минчев определено е един от участниците в MasterChef, който впечатли с креативни и оригинални идеи, както и с борбения си дух.

Той напусна шоуто малко преди финала с гордо вдигната глава, защото спечели уважението на журито, симпатиите на останалите играчи и сърцата на зрителите.

Специално за читателите на iWoman Кольо разказва за преживяването MasterChef и всичко, което му предстои.

Здравей и благодаря за отделеното време. Как взе решението да участваш в предизвикателството MasterChef и как реагираха любимите ти хора на това?

Реших да участвам заради емоцията и страстта към готвенето. Всички мои любими хора, близки и приятели ме подкрепиха, когато взех решение да участвам.

Опиши ни участието си в предаването с няколко думи?

Динамично състезание, в което човек трябва да се бори със стреса, напрежението, времето, креативността, концентрацията.

Кой беше най-трудният ти момент в MasterChef и съответно кой беше най-хубавият?

Най-трудният момент беше, когато за първи път стигнах до последна фаза на елиминация, това беше още в самото начало. Тогава си казах: Е до тук ли ще стигна? Толкова ли мога? Събрах сили и се преборих. Имам много хубави моменти, а те определено са, когато побеждавах.

Разкажи малко повече за проекта, който започнахте заедно с още двама от участниците в предаването - Даниел Радойков и Николай Немигенчев, с които станахте и приятели?

В MasterChef срещнах много нови приятели. Още при първата ни среща с Ники и Дани - двама изключително добри готвачи, разбрахме, че има много общо между нас и можем да бъдем приятели. Целта ни беше и тримата, или поне един от нас, да стигне до финал. Докато се състезавахме в предаването, решихме да създадем собствен проект, чрез който да пресъздадем емоцията MasterChef съчетана с изключително добре подбрани авторски рецепти.

Вече направихме две събития - едното, от които в София, в столичен ресторант, където посрещнахме 130 гости. Бяхме подготвили 4-степенно меню и всички останаха изключително доволни.

С какво ще се занимаваш оттук нататък? Имаш ли мечти, които смяташ да превърнеш в реалност?

Аз се занимавам с износ на храни. И това ще продължи да бъде основната ми дейност за момента. Паралелно с това развиваме заедно с Ники и Дани "Men in The Kitchen". Имам разбира се мечти. Човек без мечти е равнозначно на човек, който живее, без да диша. Ще ви споделя една от тях - един ден да имам собствен ресторант. Сега съм на етап просто мечта, докато не дойде моментът, в който мечтата да се превърне в цел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама