4 дрехи, които всяка жена Риби трябва да има


4 дрехи, които всяка жена Риби трябва да има
Снимка: Instagram

Като последен знак на зодиака, Рибите са сложна комбинация от всички останали знаци и по тази начина най-трудно се определят. Понякога главата им се рее в облаците, докато сърцето е вперило поглед в някаква паралелна реалност. Колкото и да е сложен този знак, ние сме готови да се обзаложим, че тези 4 дрехи пасват идеално на духовната същност на всяка Риба.

Овърсайз пуловери

Рибите не боравят добре с емоциите си, както и с тези на хората около тях. Уютните големи плетива, които можете да увиете около тялото си и сякаш да изчезнете от света, когато е необходимо, определено могат да помогнат.

Бохо жилетка

Като воден знак, Рибите ценят комфорта, ефирността, движението на материите. Строгите костюми и прилепнали дрехи не са за тяхната свободна душа, за разлика от бохо дрехите тип кимоно.

Романтична "будоарна" рокля

Рибите често са свързвани със сънища и мечти (вероятно заради управляващата им планета, Нептун, която има тенденцията да замъглява връзката им с реалността). Приложено в контекста на модата, това означава, че по-скоро биха заложили на интригуваща и мистериозна рокля в така актуалния "будоарен" стил.

Нещо в морски тонове

Може да изглежда очевидно, но цветовете, които отиват на Рибите, се намират във всички водни нюанси – от тъмно синьо до светло зелено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама