4 есенни тенденции с участието на деним


4 есенни тенденции с участието на деним
Снимка: iStock/Guliver

За денима определено можем да кажем, че е целогодишна "тенденция". И под "тенденция" имаме предвид, че изключвайки лятото, той присъства в гардероба ни около 90% от времето. И макар да го обичаме точно такъв какъвто е, понякога ни се иска да излезем извън познатите ни до болка визии със скини или нарязани дънки. Ето кои тенденции ще бъдат актуални тази есен.

"Дънките на мама"

Никога не сме мислили, че ще видим връщането точно на този модел дънки, а сега не можем да си представим гардероба без тях. Висока талия, прави крачоли и леко стеснени на глезена – кройката от 80-те години на миналия век. Истината е, че колкото и да я харесваме, тя определено не е за дамите, които качват килограми в коремната област.

Небрежно изрязани дънки

Дънките, чиито крачоли са с дължина до глезена, не са новост. Интересното през новия сезон е, че краищата трябва да изглеждат така, сякаш току-що сте ги отрязали с ножицата у дома.

Цветен деним

Когато цветните дънки се появиха на модната сцена през 2012 година, повечето модели бяха скини. Сега изборът е богат – както на цветови конфигурации, така и на модели.

Макси дънкови поли

Има ли смисъл да казваме, че "всичко ново е добре забравено старо"? Подобно на "дънките на мама", дългите поли от деним отдавна бяха излезли от полезрението ни. Ето, че есента е един чудесен момент отново да обърнем поглед към тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама