4 идеи как да носим кимоно през есента


4 идеи как да носим кимоно през есента
Снимка: iStock/Guliver

Кимоното е една от онези модни находки, които имат потенциал да се превърнах в любима дреха, стига да знаем как да го комбинираме. То е идеално за по-топлите есенни вечери, заема микроскопично място в куфара ви за пътешествия, а има силата на мига да преобрази и най-базисния и безрадостен аутфит. Ето и няколко идеи как да го носите.

Завързано на една страна

Превърнете връхната дреха в главния герой на визията си! Изберете максимално дълъг модел с цветни детайли, завържете го на една страна върху изчистения аутфит отдолу, пуснете небрежно коси и воала.

Вместо топ

Ако сте достатъчно смели и обичате да привличате внимание върху себе си, то обезателно пробвайте да използвате кимоното като топ с дълбоко деколте.

С токчета

Макар кимоното да се свързва с бохо стила, то е достатъчно "гъвкаво", за да се впише идеално и в по-елегантни визии, като например в комбинация с висок ток.

В един цвят

Свикнали сме да срещаме кимоната в ярки тонове с много щампи. Е, дамите с по-фин и елегантен стил могат да заложат на едноцветен модел, който е не по-малко въздействащ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама