4 стилни идеи как да носим пачуърк


4 стилни идеи как да носим пачуърк

Трябва да признаем, че пачуъркът извървя дълъг път. Той отдавна не е просто "кръпка" от юргана на баба, а неразделна част от модния подиум и уличния стил. Някои дизайнери залагат на напълно традиционен пачуърк за новия сезон – несъответстващи парчета плат зашити а ла Оливър Туист. От друга страна, няма да липсват и по-нетипични предложения като кръпки от кожа, велур и всякакви други материи. А ето и как да изглеждате шик, облечени в новата тенденция.

Пачуърк риза

Ризата е задължителна част от аутфита на всяка жена, особено през пролетта. Предлагаме ви да замените традиционната бяла такава с пачуърк модел, който лесно и ефектно ще комбинирате с всякакви поли.

Яке в стил 70-те

Дънковото яке в стила на 70-те е доказателство, че пачуърк не е задължително да бъде постигнат само с парчета плат, дори напротив. Всички ретро елементи тип бродерии са добре дошли! Повярвайте ни, едно такова яке ще ви служи по-скоро като аксесоар, от колкото като връхна дреха и определено бихте спечелили одобрението на всички модни критици.

Накъде без дънки?

В ежедневието комбинирайте пачуърк джинсите със закопчана до долу риза или с пуловер. Слим моделите с кръпки стоят много елегантно, ако леко навиете крачолите им в долната част.

От горе до долу в пачуърк!

Гащеризоните за втори пореден сезон ще бъдат навсякъде, така че спокойно можете да комбинирате двете тенденции, за да сте в пълен синхрон с модните приумици за пролет/лято 2017.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама