4-те принта, които трябва да носите това лято


4-те принта, които трябва да носите това лято
Снимка: Instagram

Независимо от това дали сте "монохромно" момиче, или в гардероба ви могат да се открият най-различни принтове, тези 4 определено ще са на върха на списъка, когато става въпрос за летните тенденции. Ето как да носите всеки от тях с увереност.

Плодове и зеленчуци

Лимони, домати и авокадо! Модели, вдъхновени от фермата и градината, се появяват навсякъде, където погледнем и освен, че огладняваме по-бързо, трябва да признаем, че изглеждат адски свежо. За да "успокоите" вибрациите на тези принтове, опитайте да ги комбинирате с по-семпли дрехи и практични плоски сандали.

Животински принтове

Докато леопардовите и тигрови щампи никога не излизат от мода, в момента те споделят почетното място с някои от своите диви приятели - зебра, змия и дори жираф! За щастие, трендът ще е толкова популярен, че дори да се облечете от глава до пети, със сигурност ще изглеждате в крак с модата.

Дребни цветя

Докато миналата година се радвахме на по-хавайски флорални десени, това лято актуални ще са деликатните пъпки и дребни цветчета. Може да ви изглежда малко ретро, но избирайте цветя, които на пръв поглед трудно биха били определени като такива.

Хипи принт

Любимият ви летен лагер е отново тук и е по-добър от всякога. Поддържайте нещата прости, но стилни с дънки с висока талия, лоуфъри и тениска с хипарски принт тип "направи си сам". Ако пък се притеснявате, че ще изглеждате като случайно попаднали на фестивал, то изберете десен, който включва само два нюанса и наподобява повече омбре ефект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама