4 типа чанти, които са истински хит това лято


4 типа чанти, които са истински хит това лято
Снимка: iStock/Guliver

Аксесоарите винаги са най-лесният начин да обновите външния си вид за нов сезон. Добрата новина за това лято е, че тенденциите при чантите са всичко друго, но не и скучни. Изборът е богат и независимо какъв е стилът ви, със сигурност ще намерите перфектната чанта.

Прозрачна чанта

Този модел за пръв път се наложи през 2000 година на миналия век, а днес се завръща с пълна сила. Можете да я носите както на плажа, така и в градски условия – всичко зависи от размера, който ще изберете.

Мрежеста чанта

Бохо стилът никога не излиза от мода, особено през топлите месеци. Затова и мрежестите чанти са все така актуални, а хубавото е, че са и сравнително евтини.

Малка чантичка на кръста

Честно казано, никога не сме вярвали, че тази тенденция ще се завърне. Характерна повече за силния пол, чантичката на кръста е напълно трансформирана, за да отговори на високите изисквания на всяка дама.

С дръжка-пръстен

Неконвенционалните дръжки са перфектният начин да добавите щипка ексцентричност във визията си. Някои ги наричат "пръстен", други - "обръч", но независимо от името те се комбинират чудесно с всякакви форми и размери на чантата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама