4 типа обувки, които са хит тази пролет


4 типа обувки, които са хит тази пролет
Снимка: Instagram

Новият сезон означава поне един чифт нови пролетни обувки, нали така? Ако и вие нямате търпение да се гмурнете в океана от модни тенденции за пролетния сезон, значи е време да се запознаете с 4-те модела ежедневни обувки, които обещават да се задържат под светлината на прожекторите.

Токчета а ла "рок звезда"

Обувките ви трябва да крещят "лошо момиче". Изберете модел с повече каишки, капси, шипове, дори леопардова щампа. Съчетайте ги със скини дънки, бяла тениска и блейзър или пък с женствена рокля. Начинът, по който противоположните стилове се съчетават, е истинската причина тези рок обувки да бъдат звезди през пролетта!

Светли mules

Обувките без пета и със затворена предна част (или иначе казано обувки тип "домашни чехли") отдавна са познати като "mules". Тази година обаче по-популярни ще бъдат моделите с ток, без значение тънък или дебел. Цветовата гама пък трябва да е светла.

Стилето с каишка

Леко заостреният модел "стилето" този сезон е малко по-изрязан – с гола пета и каишка. Тенденцията е наистина шик, защото придава дължина на крака, а а каишката се грижи за удобството и стабилността.

"Грозни" маратонки

За ужас на мнозина, така познатите ни от 90-те години "грозни" маратонки с груби подметки, се завърнаха. Ако сте сред феновете на модела, предлагаме ви да го съчетаете с възможно по-женствени дрехи, за да не приличате на рапър от края на миналия век.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама