5 цвята, които подхождат на червенокоси


5 цвята, които подхождат на червенокоси
Снимка: iStock/Guliver

Много малка част от жените имат естествено червени нюанси на косата. В повечето случаи огнените нюанси са създадени в салон, но това по никакъв начин не влияе на красотата на цвета. Напротив!

Червеният цвят на косата може да варира от рижав през керемиден до ярко червен и бордо с виолетови подтонове. В зависимост от нюанса, има цветове, които го подчертават с лекота и разкриват красотата му.

Ето 5 цвята, които подхождат на червенокосите дами:  

Неутрални нюанси

Тъй като това са нюанси, чиято идея е да не се набиват на очи, то комбинацията им с червена коса позволява на цвета й да изпъкне и да разкрие докрай нюанса си.

Червено

Червено върху червено? Тази комбинация е много рискована, защото по този начин има вероятност да се появи едно голямо червено петно. Ако обаче се открие идеалният нюанс, комбинацията червени дрехи и червена коса може да бъде доста успешна и, разбира се, предизвикателна.

Черно

Черното е цвят, който подхожда идеално на всеки тип коса. На дамите с червени коси обаче създава особено привлекателен ефект. Всеки знае за въздействието на комбинацията черно-червено

Изумрудено зелено

Този тип зелено създава различно впечатление в зависимост от различните нюанси на косата. При по-рижите дами се създава един нежен контраст. При тези, чийто коси са яркочервени, изумрудено зеленото създава закачливо усещане за нещо сладко. Ягода, например.

Тъмно синьо

Този студен цвят идеално се комбинира с огненото червено, създавайки един прекрасен контраст, привличащ погледите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама