5 тенденции при очилата, които ще властват през новия сезон


5 тенденции при очилата, които ще властват през новия сезон
Снимка: iStock/Guliver

Макар пролетно-летният сезон да не е съвсем близо, ние смело сме вперили поглед към него. Та какво са няколко седмици чакане, когато има толкова нови тенденции за проследяване? Ето кои очила се очертават като истински хит през идните месеци.

С прозрачни рамки

Пластмасовите прозрачни рамки са любими на всички модни блогърки от миналата година и явно нямат намерение да ходят никъде и през новия сезон. От кристално чисти до нежно обагрени нюанси, тези рамки отиват на всичко в гардероба ви и няма нужда от предварителна координация.

Тип Хари Потър

Освен всички екранизации, книги и милиони фенове по цял свят, малкият магьосник успя да вземе своето и от света на модата. Очилата, вдъхновени от Хари Потър, честно казано са напълно излишни и точно в това е цялата идея. Те са само и единствено аксесоар, особено ако се опитвате да постигнете такава актуалната „хипстърска” визия.

Рамки в горната част

Ясно изразена рамка отгоре, чисто стъкло надолу. Поради липсата на долен ръб, тези очила придават мекота на лицето, правят го по-нежно и не го „отрязват”.

Вдъхновени от 70-те

Ако живеете в Бруклин (или поне си мечтаете някой ден да стигнете и до тази точка на света), този стил е точно в 10-ката. Колкото по-големи рамки, толкова по-добре, а ако има и животинска щампа, то вече сте изпълнили всички условия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама