Банските, които ще носим това лято


Банските, които ще носим това лято

Не сме сигурни за вас, но нашите планове за лятото определено включват цял куп приятни моменти, прекарани край морския бряг или басейна. Разбира се, колкото и оскъдно да е облеклото през горещите летни дни, трябва да сме в крак с модните тенденции! А ето какво повеляват те за банските костюми.

Изрязан цял бански

Този скандален стил а ла „Спасители на плажа” определено не е за хора със слаби сърца. Тенденцията с дълбоко изрязан бански е чудесен начин да подчертаете краката си и да прикриете някои дребни несъвършенства около талията. Така че, дългокраки дами, не се притеснявайте да покажете повече плът, защото точно това повеляват модните диктатори!

Изрязани рамене

Всички знаем колко актуални са топовете и роклите с голи рамене. Е, банските също не правят изключение. Това лято на почит ще бъдат изрязаните горнища, които успешно могат да бъдат носени и като кроп топ – с повече къдрици. Впрочем това може да бъде и тайното оръжие на всички дами с по-малък бюст.

Ретро бикини

Класиката си е класика! Бикините с висока талия, запазена марка на Мерлин Монро, се връщат с пълна сила, за да покорят сърцата и на съвременните дами. Дълбоките бикини могат да направят чудеса с фигурата ви, ако имате някой излишен килограм около ханша.

Гингам каре

Гингам тенденцията се откроява като много актуална през този сезон. Има безброй различни възможности да съчетаем в облеклото този отличаващ се принт, дори и на плажа.

Флорални мотиви

Цветният принт е актуален и през това лято, а още по-хубавото е, че въображението има възможност да се развихри и да избере измежду много варианти, с които всяка дама да е красива и свежа.

Фламинго принт

Животинските мотиви са друг важен доминант при банските, но това лято вездесъщият леопардов принт остава на заден план, за да отстъпи почетното първо място на розовото фламинго. То е закачливо, свежо и цветно, а моделите, които са украсени с него, са наистина десетки!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама