Дари стари дрехи, за да бъдат преобразени за добра кауза


Дари стари дрехи, за да бъдат преобразени за добра кауза
Снимка: iStock/Guliver

Инициативата "Солидарен гардероб" на ВегаТрон цели да помогнем чрез рециклирането на нашите забравени и поостарели дрехи. И също чрез предоставянето им на други хора, които се нуждаят повече от тях, отколкото ние. На 24-ти февруари, събота, от 14:00 до 19:00 в Sito Studio ще се събират неизползваните от вас дрехи, върху които после ще бъдат отпечатани ръчно авторски изображения.

Базарът, на който могат да се закупят, ще е част от второто събитие (27.03).

Събраните средства ще бъдат дарени на:

Food Not Bombs (Global)/Храна, не война (София) – помагат на хора в неравностойно положение

World Horse Rescue – приют за рехабилитиране на болни, измъчени и травмирани коне.

24.02.2018, от 14:00 до 19:00 в Sito Studio (ул. "Цар Симеон 47", София)

Вземете с вас вашата дреха в добро състояние (тениски, рокли, блузи с дълъг ръкав, потници). От тези дрехи ще се подберат около 50 броя и с помощта на Sito Studio ще бъдат отпечатани авторските изображения. Останалата част ще бъдат предадени за раздаване на нуждаещите се хора. Допълнително ще има поставена кутия, в която всеки може да остави нещо от себе си. Организаторите ще ви почерпят с чай и вкусни сладки от (Tea House и Ananda Bakery).

27.03.2018, от 18:30 до 21:30, Солидарен базар в Tea Housе (ул. "Георги Бенковски 11")

Ще бъдат представени лимитираната колекция дрехи "Солидарен гардероб". Събраните средства ще бъдат разпределени за двете организации ХНВ и Horse Rescue World. Освен колекцията, по време на базара ще има представени ръчно изработени мандали, козметика, бижута, приятна лайф музика, чай и сладки.

Участници: Akasha Art Studio, Сътворено с любов, PaIndora, Цветовъртеж, НАКИТ от Беата, NRG_D, K "Kappa" Irie, Petar Yordanov Buny, Konstantin Kuchev - Основно Ветрове/ Ochobho Betpobe, Veselin Yovchev

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама