Дързост и елегантност в H&M Studio AW17


Дързост и елегантност в  H&M Studio AW17

Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio за сезон есен-зима 2017 комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност. Основна отправна точка за дамската колекция са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.

Колекцията е отражение на нуждите на модерната жена и нейния гардероб – дръзки връхни дрехи, леки рокли, меки плетива, лесни за взаимокомбиниране горни и долни части, стилни аксесоари и изтънчени приглушени цветове.

Това, което се отличава най-силно, е дръзкото миксиране на различни материи и графични елементи за създаване на безстрашни комбинации.

По думите на Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на марката: "Тази колекция се фокусира върху перфектната кройка, която обогатява дамския силует. Въпреки че ще откриете изключителни женствени силуети, ние ги комбинирахме със стрийт и пънк идеи, които доведоха до по-безстрашен, но същевременно елегантен резултат."

H&M Studio AW17 ще бъде по магазните от 14 септември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама