Есенни тенденции, които се завърнаха от миналото


Есенни тенденции, които се завърнаха от миналото

След като Седмиците на модата приключиха, вече е време да започнем с модните попълнения за есенно-зимния гардероб. За щастие, тенденциите за новия сезон продължават плавния преход от последните няколко години, а именно – завръщането на ретро вълната, така че по-скоро ще попълваме празнини в гардероба, без да се налага да го подменяме цялостно. Ето и кои са новостите, които успешно са се завърнали от миналото сякаш с машина на времето.

Флорални брошки

Редица дизайнери намекнаха, че ако искаме да сме в крак с модата, е по-добре да обновим аксесоарите си. Няколко флорални брошки и панделки, изработени от филц или друг мек плат, ще паснат чудесно на есенния гардероб.

Плюш и кадифе

Няма начин да сте забравили култовите плюшени анцузи от 90-те! Е, те отново са на мода, като плюшените материи обещават да намерят място не само върху спортните комплекти, а и върху рокли, гащеризони и т.н.

Шапки с козирка

Шапките с права козирка или още може да ги срещнете като бейзболни шапки се превръщат в моден аксесоар през далечната 1900 година, като от тогава периодично се качват на модния подиум. Към днешна дата, ако искате да сте актуални през есенно-зимния сезон, задължително трябва да се сдобиете с поне една шапка с права козирка.

Лога на известни марки

Тъкмо си бяхме отдъхнали, когато свърши модата на логата. За съжаление, дойде време отново да парадираме със скъпи дрехи, щедро украсени с емблеми и букви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама