H&M си партнира с шведската марка Eytys


H&M си партнира с шведската марка Eytys
Снимка: H&M Eytys

H&M обяви своята колаборация с уважавания шведски моден бранд Eytys, произхождащ от Стокхолм.

Модният бранд е разпознаваем с изключително удобните и същевременно ултрамодерни обувки и унисекс подхода на принципа, на който създава перфектно изработените си колекции.

Eytys и H&M представят линия от унисекс обувки, дрехи и аксесоари за деца и възрастни (жени и мъже). Колекцията е изработена от Eytys и дизайнерския отдел на H&M и ще бъде налична от 24 януари 2019 в избрани магазини по света и онлайн на hm.com.

Дизайнерският подход на Eytys носи в корените си дигиталната ера, но също така цели да създава мода, освободена от границите на пола и възрастта.

Заедно двата бранда са се уповавали на уникалното ДНК на Eytys и са създали унисекс колекция от обувки и аксесоари, които могат да бъдат носени без излишна суета и ограничения.

Линията включва маратонки и боти, както от кожа, така и от велур. При дрехите са заложили на чисти линии и са използвали материи като памук, кожа, найлон и варен деним.

При дрехите се наблюдават обемни силуети без да се усеща разликата между мъжки и дамски дрехи. Змийски принт, лачено яке, велур, миксиран с памук и хумористични графики – това са само част от ключовите думи, определящи колекцията.

Цветовата гама включва зелено, ярко жълто, бежово, индиго, черно и бяло. Всичко може да бъде лесно съчетано и да подхожда на всяко настроение и повод и да позволи на клиентите да се чувстват уверени в своя собствен стил.

Всеки чифт обувки идва със специална кутия с уникални принтове на художничката Зоуи Барса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама