Как да носим черно и през горещите месеци


Как да носим черно и през горещите месеци
Снимка: iStock/Guliver

Кристиан Диор го е казал най-добре: "Може да носите черно по всяко време. На всяка възраст. Може да го носите почти за всеки повод." Тъй като температурите се покачват, а слънцето започва да пече по-ярко, това не означава, че трябва да изоставим дрехите в този цвят. Ето как да носите най-тъмния нюанс през най-горещите месеци.

Заложете на дишащи материи

Най-важно е да се уверите, че каквото и да носите има някакво проветряване. И за щастие, прозрачните материи, освен че държат хладно, са доста модерни сега.

Смесете силуетите

През жегите предпочитаме да носим по-малко плат върху себе си, но не залагайте единствено на къса пола/панталонки и къс топ. Комбинирайте по-оскъдните дрехи с нещо по-свободно като тънък пуловер.

This leather skirt and striped top makes a great combo ❥ www.aninebing.com #aninebing

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on Oct 2, 2016 at 3:29pm PDT

Заложете на комфорта

Ако някога се чувствате несигурна за начина, по който да носите изцяло черно, няма по-добро място, от което да започнете, отколкото небрежния стил. Прекарайте деня в свободен топ и широки панталони със сандали, а за вечерта облечете отгоре едно кожено яке и удобни ниски обувки.

 

Поиграйте с текстурата и детайлите

Скучно ви е? Разнообразете монохромната визия, като добавите елемент на изненада във визията си. Тениска с лого и панталони с пискюли ще свършат работа.

 

Нека аксесоарите да откраднат вниманието

Ако нямате дреха с интересен детайл, тогава се възползвайте от възможността да заложите на отличаващ се аксесоар - като гладиаторски сандали или пък ефектна чанта.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама