Кои са цветовете на лято 2018


Кои са цветовете на лято 2018
Снимка: iStock/Guliver

Цветовете през лято 2018 ще се разделят в две коренно различни посоки – от една страна ще разполагаме с оживени и ярки цветове, а от друга превез ще взимат нежните и "притихнали" нюанси. Разбира се, както всяко друго лято полето за интерпретации е наистина широко и спокойно можете да комбинирате цветове и от двата "фронта".

50 нюанса лавандула

Независимо дали го наричате люляково, лавандулово или просто млечно лилаво, модните подиуми този сезон бяха като истински полета, осеяни с ароматното растение. По-интересното е, че за първа година се появи нюанс "розова лавандула", благодарение на Виктория Бекъм, която лансира женствения цвят в лятната си колекция.

Ултра виолетово

Ето го и по-интензивния брат на лавандуловия нюанс. Няма как да минем без него в гардероба си, особено след като грабна приза за "цвят на 2018 година" от института Пантон. Той излъчва сила, творчество и студенината му ни привлича по неповторим начин.

Пепел от рози

Всичко ново е добре забравено старо! Сложен, но все пак земен цвят, той ще се конкурира пряко с така актуалната "пудра", но заедно ще създадат едно много успокояващо усещане, в пълен контраст с ярките неонови и ярки цветове.

Разцъфнала далия

В цветовата палитра този на пръв поглед "засукан" цвят се намира между прасковата и нюда. Той е перфектен за всички дами, уморени от розовото, но жадуващи за нещо едновременно нежно и свежо.

Диня

За какво се сещате, когато чуете "диня", ако не за свежест и лятна прохлада? Точно такова послание ни изпраща и на нас този "сочен" цвят. Нюансите на динята ще варират от розови до коралови, но каквото и да изберете, все ще уцелите право в 10-ката. Може да разходите тоалета си в някой парк и да релаксирате с новия Somersby диня. Както се казва, колкото повече диня, толкова по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама