Коженото яке: Must have


Коженото яке: Must have
Снимка: iStock/Guliver

Има два подходящи момента в годината, когато да носим кожено яке: сега и винаги. То е задължителен елемент от гардероба както на всяка дама, така и на всеки мъж – може да се носи през всички сезони, а експериментите с него никога не свършват, за съжаление на нашите портфейли.

Коженото яке си струва инвестицията: може да акомпанира всеки стил на обличане, топли и придава рок – шик излъчване на визията. Изобщо, коженото яке може да мине навсякъде! Разбира се, не е нужно да карате мотор, да имате определен тип характер или особен стил на обличане – коженото яке върви на всичко, от деним до флорални принтове.

Ето няколко идеи, които сме подготвили за ваше улеснение в подбора на дрехи и аксесоари, с които да съчетаете безценното си яке!

Ала "street"

Бързо, лесно и удобно: сложете карирана риза под якето, като не уточняваме дали да я облечете или вържете на кръста – дерзайте! Добавете и черни боти, по ваше желание може и с капси за по-рок излъчване.

С пола

Съвсем в реда на нещата е да съчетаете коженото си яке с пола – мини или миди дължина в ярък или неутрален цвят – подходяща комбинация както за пролетта, така и за есента. Добавете малък клъч или голяма чанта по желание. А за да постигнете още по-разчупен аутфит, експериментирайте с материи – като контраст на кожата може да сложите дантелена или пола от тюл.

ВИЖТЕ ОЩЕ ИДЕИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама