Летните аксесоари, от които имаме нужда


Летните аксесоари, от които имаме нужда
Снимка: Motorola

"Отпускарският" сезон е вече на прага ни и е време да се приготвим за него. На помощ в мисията ни идват летните аксесоари, без които нито една дама не трябва да остава. Те трябва да създават удобство, което несъмнено високите температури изискват, но и да кореспондират с личния ни стил.

1. Слънчеви очила

Слънчевите очила са не просто аксесоар, а необходимо средство за защита от слънчевите лъчи. През новия сезон тенденциите изискват да изберете ретро чифт – котешко око, овал или пък с големи диоптрични стъкла тип "Хари Потър".

2. Сламена чанта

Няма начин да не сте забелязали в социалните мрежи, че всички инфлуенсърки имате поне по една сламена чанта, било то под формата на клъч или голяма кошница. На пръв поглед те не изглеждат особено изискани, но точно непринуденият шик е търсеният ефект в случая. Съчетана с чифт свежи еспадрили, сламената чанта е символ на модерната градска визия.

3. Story-maker

Ако не е споделено в story, значи не се е случило. За какво са ви всичките аксесоари, бронзов тен и готино настроение, ако не можете да ги споделите в Instagram, защото… телефонът ви не прави достатъчно добри снимки. И като се има предвид, че в този период на годината бюджетите ни са заделени предимно за резервации, хотели, Airbnb-та, шезлонги, чадъри и мохитота, е разбираемо да не искате да правите голям разход за нова джаджа. Но пък ние имаме за вас страхотна новина – знаем как да се сдобиете с мега яки морски снимки (както на тъмно, така и на светло) и с уникални плажни селфита без да се налага да похарчите бюджет колкото за една кола. Повече за нашата тайна рецепта, може да научите ТУК!

 

4. Аксесоари за коса

Този сезон ще имаме възможност да се радваме на голямо разнообразие при аксесоарите за коса. Най-вече на така познатите ни от детските години фиби, шноли и големи ластици тип "кордели".

5. Слънцезащитен продукт

Е, може би не е точно аксесоарът, за който сте си мечтали, но несъмнено всяка жена има нужда от добра слънцезащита през топлите месеци. Всъщност, нанасянето на подобен продукт е почти толкова важно, колкото и пиенето на вода.

6. Бутилка за вода

Нима през топлите месеци има нещо по-важно от хидратацията? Можете да се погрижите за тялото си, глезейки сетивата с готина бутилка за многократна употреба. Хем помагате на природата, отказвайки се от малките пластмасови шишета с вода, хем можете да превърнете нещо толкова злободневно в моден аксесоар.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама