Модерните аксесоари за есен 2017


Модерните аксесоари за есен 2017
Снимка: Getty Images/Guliver

Желанието да изглеждате модерни и стилни е абсолютно нормално. Въпреки това, за да имате завършен вид не е достатъчно просто да облечете една рокля, дори и да е от последна колекция. Съветваме ви никога да не пренебрегвате аксесоарите, тъй като те ще направят визията ви по-интересна. Есенно-зимният сезон носи много нови предложения в това отношение, а вие само трябва да изберете това, което ще ви подхожда най-много.

Големи обеци

За есен-зима 2017/2018 са модерни големите обеци, така че забравете за дискретните и невидими бижута. Украсени с камъни, с необичайни форми, от неочаквани материали - най-различни дизайни на обеци бяха представени на модните подиуми. Наблюдава се и асиметрия, която позволява да се носят абсолютно различни обеци.

Колани вериги

В предишния сезон коланите бяха изработени от естествени материали (предимно от кожа). Сега те са заменени от тънки вериги. Това беше модерно преди около десет години и сега отново са актуални. Тънките колани ще подчертаят тялото ви, ще го направят да изглежда по-гъвкаво и женствено.

Пухкави аксесоари

Истински моден хит за студените месеци е кожата с косъм. Широки и тесни, многоцветни и монохромни, естествени и изкуствени кожи са наводнили подиумите. Шапки, шалове, ръкавици, чанти, обувки – всичките ни любими зимни аксесоари се включват в този тренд.

Миниатюрни чанти

Чантите този сезон по-скоро изпълняват функцията на украшения. Ще ни бъде доста трудно да съберем в тях всичко, което обикновено носим със себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама