Новата първа дама се появи с променена визия


Новата първа дама се появи с променена визия
Снимка: БГНЕС

На комбинация "черно и бяло" заложи първата дама Десислава Генчева при заклеването на съпруга си Румен Раден пред Народното събрание. Тя бе облечена с черна рокля и бяло сако, като нейната пола също бе до коляното. Десислава се е разделила с чевеникавия цвят на косата си и го е заменила с кестеняво.

Не би направило добро впечатление едно прекалено натрапчиво присъствие на първата дама, предупреди пиарът и моден експерт проф. Любомир Стойков. Той отбеляза, че е прието първите дами задължително да бъдат поне крачка зад своя съпруг.

Новият вицепрезидент Илияна Йотова заложи на черния тоалет, в комбинация с бяло. Тя се появи в парламента с елегантна черна рокля с дължина до коляното, а за обувки бе избрала черен лак с много нисък ток. За нюанс обаче маншетите и яката на черния тоалет на новия вицепрезидент бяха в чисто бяло.

Вицепрезидентът Маргарита Попова бе израла за последната си изява пред депутатите като вицепрезидент рокля в цвят бордо.

Риза и сако избра председателят на парламента Цецка Цачева, но тя заложи не на черно и бяло, а на бяла риза и тъмносиньо сако.

"Първата дама, както и Илияна Йотова спазиха напълно протокола, не може това да се отрече, бяха прекрасни както те, така и останалите важни дами и господа за днешната клетва", коментираха депутати пред Стандарт нюз.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама