Практични съвети, когато пазарувате дрехи онлайн


Практични съвети, когато пазарувате дрехи онлайн
Снимка: iStock/Guliver

Да се ровиш безкрайно в онлайн сайтове за дрехи е едно от най-прекрасните малки удоволствия за всяка жена. Но хич не е приятно, когато вашите покупки пристигнат и с изненада установите, че размерите са грешни. Предлагаме ви 5 ценни съвета, които да следвате, когато се вихрите в интернет в търсене на свежи и изгодни предложения за гардероба си.

1. Винаги проверявайте графиките с размери

Само защото сте размер 36 при една марка, не означава, че сте същият при друга. Размерите имат значение - това ще ви спести много време, ако предварително проверите кой размер отговаря на бюста, талията и височината ви. В повечето случаи има линк в сайта, който води директно към графиките с размери, така че да бъдете сигурни, че ще получите това, което очаквате.

2. Направете си списък с размерите, които носите

Ако обикновено пазарувате от няколко конкретни магазина, това ще ви улесни, когато си харесате нова дрешка. 

3. Винаги четете ревютата на клиентите

Повечето онлайн магазини предлагат на клиентите си да оставят коментари за стоките им. От тях може да разберете много за размерите и качеството на предлаганите дрехи. Разбира се, винаги трябва да имате едно наум. 

4. Проверете политиката за връщане, преди да купувате

Купили сте си рокля, но се оказва, че ви е малка и искате да я върнете. Препоръчваме ви предварително да проверите какви са условията за това, какъв срок е дал онлайн продавачът, за да не останете разочаровани.

5. Оставяйте продукти в онлайн количката за пазаруване

Току-що сте намерили прекрасна копринена риза, която обаче е над бюджета ви. Един съвет - сложете я в количката за пазаруване и изчакайте, докато я намалят. Това е много практично и когато сте си харесали много неща, тъй като ще ви е по-лесно да изберете, когато всичко е на едно място. Пък и винаги може да си купите едно нещо сега, а останалите по-късно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама