Продават черни тоалети от Златните глобуси на търг


Продават черни тоалети от Златните глобуси на търг
Снимка: Getty Images/Guliver

Рокли и смокинги, носени от холивудските звезди на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Златен глобус", ще бъдат предложени на онлайн търг с благотворителна цел.

Както съобщи в своята електронна версия "Ню Йорк Таймс" търгът се организира от интернет аукциона Ebay и издателската къща "Конде Наст", а всички средства ще бъдат вложени във фонда Time's Up, оказващ правна защита на лицата, станали жертви на изнасилване и сексуален тормоз.

Под чукчето ще минат 39 рокли и смокинги в черни нюанси, които много от филмовите звезди, включително номинираните, облякоха специално за церемонията в знак на солидарност към участниците на движението против сексуалното насилие и половото неравенството. Става дума за социалното движение под названието MeToo, което набра популярност покрай редицата скандали, разтърсили кино индустрията в САЩ.

По данни на вестника на аукциона ще бъдат предложени роклите на тазгодишните претендентки за "Златен глобус" Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Мерил Стрийл и смокинга на комика Сет Майерс, който беше водещ на галата.

Началната цена на тоалетите ще варира между 2,5 и 10 хиляди долара, в зависимост от стойността, определена от дизайнерите, стоящи зад създаването им.

Търгът ще бъде официално открит този петък и ще продължи една седмица.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама