Пуловерите, които ще носим тази есен и зима


Пуловерите, които ще носим тази есен и зима
Снимка: iStock/Guliver

Един топъл и удобен пуловер може да ви накара да се почувствате комфортно и уютно независимо от времето навън.

Пухкавите пуловери са топ тенденция. Може да ги видим както на модните подиуми, така и в масовите магазини. Цветовете са разнообразни - бежово, бяло, тъмно зелено, черно, но най-разпространеният вариант е в светло розово.

Mickey Mouse Beignet anyone? 🖤 @revolve @loversfriendsla blush sweater #revolveme

Публикация, споделена от JANICE JOOSTEMA (@janicejoostemaa) на

Високата яка и есенно-зимните месеци са неразделни приятели. Такъв пуловер е просто перфектен да се носи в студеното и дъждовно време. Върху него може да сложим и още някой кат дрехи - жилетка и яке, например. През този сезон най-актуалните цветове са червено, сиво, бежово, бяло и черно.

Wearing @aboutyou_nl and happy to reveal the launch of their Online Fashion Shop #CrazyAboutYou

Публикация, споделена от Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) на

И най-семплият пуловер ще стане специален, ако има прибавена кожа с косъм, дантела, ресни, еполети, брошки и т.н. Цветът на пуловера и другите части от тоалета трябва да са добре съчетани цветово. Плетените жилетки-пуловери, обсипани с пайети, могат да се носят върху обикновен пуловер или направо върху голата кожа.

Cozy. 🍂🍁

Публикация, споделена от Tess Christine (@tesschristinexo) на

Любовта на дизайнерите към птиците и животните е отразена в различните апликации върху памук, вълна и ангора. Птиците и кучетата са за по-стилен вид, а пък лисиците и насекомите се появяват върху тийнейджърските пуловери. Други варианти са бляскавите апликациите от многоцветни камъни във флорални мотиви.

Finishing off my day with a messy hot chocolate and my @theofficialpandora bracelet from the new Disney collection, SOCUTE ✨✨ Which charm is your fave? #DOPANDORA #DOSeeTheMagic #ad

Публикация, споделена от Poppy Deyes (@poppydeyes) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама