Тенденции при чантите за есен/зима 2018


Тенденции при чантите за есен/зима 2018
Снимка: Instagram

Всяка жена има някаква тиха лудост, що се отнася до шопинг находки, а за много дами именно чантите са „слабото място”. И макар всеки сезон да бързаме да обновим гардероба си с нови дрехи, този аксесоар остава сякаш на заден план, може би защото предпочитаме да инвестираме повече средства в „многосезонна” чанта. Ако все пак сте решили да добавите още една към колекцията си, то заложете на някой от следните модели, които обещават да бъдат хит през есента.

С верижки

Класическият модел на Chanel вече бе представен в по-разчупена светлина от Balenciaga и други модни гиганти. Tom Ford предложи вериги, инкрустирани с камъни, докато от Alexnder Wang заложиха на модели с 3 дръжки. Независимо на каква ще се спрете, ясно е, че верижките ще са водеща тенденция.

А ла Кари Брадшоу

С поглед, вперен в миналото, дизайнерите връщат на мода някои забравени модели, с които бяхме свикнали да виждаме любимата ни Кари Брадшоу в "Сексът и градът". Закопчалки с лого, малки правоъгълни форми и много блясък – това са ключовите елементи.

Стилни раници

Преди няколко сезона раниците успешно се наложиха като част от женския аутфит. Но тогава те бяха спортни, с ципове и най-често текстилни. За есента този тип чанта претърпя трансформация, превръщайки се в стилен аксесоар за всяка дама. Заложете на по-елегантна раница, изработена от кожа, която може да бъде носена в различни варианти, а не само на гърба (купете тази стилна и практична раница ТУК)

Като бижу на шията

Този сезон дизайнерите стигнаха доста далеч в креативността си. Началото постави Карл Лагерфелд, който представи класическите чанти на Chanel под формата на гердани. Последваха го и други модни гиганти, така че това също се очертава като водеща тенденция.

В XXL формат

Чанта, която побира абсолютно всичко – коя жена не се нуждае от това? В този модел можете да съберете както екипа си за фитнес, така и кучето си, ако е по-дребна порода. Ето, че пазарските платнени чанти са на мода!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама