Заблестете по-ярко тази пролет с PANDORA Shine (видео)


Заблестете по-ярко тази пролет с PANDORA Shine (видео)
Снимка: Pandora

Тази пролет ще бъде още по-блестяща благодарение на новата колекция PANDORA Shine, която беше показана на 14-ти март в магазина на марката в Mall of Sofia.

Колекцията беше представена за първи път в цял свят и определено впечатли гостите на събитието, както и нас.

Характерното за колекцията е 18К златно покритие, което подчертава изящните модели. Ключов модел на колекцията е Пчелата - като символ на нестихващата сила на съвременната активна жена.

Едновременно класически и модерни, те провокират дамите да заблестят ярко в началото на новия сезон, изразявайки себе си с красивите предложения.

За момента колекцията може да се намери само в магазините на PANDORA в градовете София и Пловдив.

В новата колекция Пролет 2018 не липсват и модели от стерлингово сребро за дамите, предпочитащи неговите нюанси. Марката за първи път от създаването си през 1982 година представя брошка за дамите обичащи този акцент. Както и чоукъри в два варианта- PANDORA Shine & стерлингово сребро, за по-модерната визия.

Свежи цветя, водопад от светлини, песни на пойни птици и много блясък, подчертаваха блясъка на бижутата и оставиха гостите заредени и вдъхновени за нов сезон.

Сподели с твоите приятели

Убедете се сами в магията на PANDORA пролетта тук: pandora.net/bg-bg или в най-близкия магазин в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Русе.

ВИЖТЕ ОЩЕ МОДЕЛИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама