Защо дамите обичат кърпите за коса Aglique?


Защо дамите обичат кърпите за коса Aglique?
Снимка: Aglique

Ако вече ти е омръзнало да се бориш с падащите хавлии за коса след баня, да прибираш непрекъснато мокрите кичури коса и накрая просто да развалиш маската си за лице - то Aglique е точно за теб! Този аксесоар за баня ще се погрижи нежно за косата и тялото ви. За разлика от традиционните хавлии:

Кърпите Aglique се закопчават с малко красиво копче на тила и по този начин вие няма да се притеснявате дали ще падне от главата. Това дава възможност да се насладите пълноценно и да се отдадете свободно на други занимания;

Освен да подсуши след измиване, Aglique предпазва и от намокряне на косата по време на самия душ, докато се наслаждавате на слънчевите лъчи на плажа или докато релаксирате в спа центъра. Дори може да използвате по време на готвене, за да защитите косата от абсорбиране на миризми.

Разнообразие от дизайнерски принтове и висококачествени материи, което гарантира по-дълъг живот на кърпите. Красиво съчетание на сатен-шифон и 100% памук от вътрешната страна. Aglique се изработват в България - от платовете до опаковането в уникални подаръчни кутии.

Компактност - не заемат място и са удобни за носене на всяко едно пътуване, басейн или спа.

Стилен и оригинален подарък - ако още не сте избрали с какво да зарадвате приятелка или любима жена - Aglique е правилният избор!

Къде може да намерите продуктите на Aglique?

Все още ли използваш обикновена кърпа за коса, която пада и при най-малкото движение? Красивата коса си има кърпа Aglique! А тях, както и тези за тяло, аксесоарите, детските и лимитирани модели, може да поръчате онлайн от официалния сайт - aglique.bg. Ако се колебаете кой от всички десени е вашият, посетете бутика на ул. Верила № 1, гр. София - там ще бъдете посрещнати с много внимание и може да се докоснете до всички продукти на бранда.

"Това е Aglique. За коса. За теб. За всеки ден. За подарък. За комфорт. Завинаги."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама