10 признака, че ТЯ ти изневерява


10 признака, че ТЯ ти изневерява
Снимка: Istock/Guliver

Мъжете и жените непрекъснато спорят кой от двата пола изневерява повече. Истината е, че полът няма значение, а самият човек. Има някои признаци, по които можеш да познаеш дали тя ти изневерява.

10. Държи се отбранително и параноично

Тя се страхува, че ще я хванеш, дори когато изобщо не си в час за нейната изневяра.  Заеква и се тревожи, дори когато й задаваш съвсем невинен въпрос. Някои телефонни обаждания приема веднага и се държи странно, докато говори, а на други напълно избягва да отговаря. Това поведение може би ще те накара да се разтревожиш за здравето й, докато не осъзнаеш, че се чувства чудесно – просто получава допълнителна доза протеин.

9. Прекъсва контактите ти със семейството й

Нейното семейство се е превърнало в това, което е: Нейното семейство. Причината може да е, защото допълнителната бариера, може да улесни евентуалната раздяла или пък използва семейството си, за да се прикрива. Роднините й може да не са наясно какво се случва, точно колкото и ти, и е твърде вероятно да не подкрепят действията й. Каквито и да се мотивите й, ако откриеш, че всъщност липсва от семейните събирания, на които е обявила, че трябва да присъства, значи се случва нещо.

8. Впечатлена е от новия си колега

Ако жена ти в един момент е говорила непрекъснато за новият си колега, познат или приятел затова, че е много приятен и свестен човек, и внезапно спре да го споменава, най-вероятно изневярата вече е започнала или е в процес на осъществяване. Този симпатичен мъж, който толкова я е впечатлил, не може просто така да се изпари във Вселената, нали? Всъщност той е изчезнал само от твоята вселена, защото вече се е превърнал в център на нейната. Ако забележиш дори и най-леката форма на привързаност на жена ти към друг мъж, алармата трябва да се задейства – жените просто не правят така. Единствената причина да не я подозираш в такава ситуация е, ако мъжът е роднина или стар приятел.

Дочети ВСИЧКИ - тук

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама