5 неща, които правят мъжете несигурни


5 неща, които правят мъжете несигурни
Снимка: iStock/Guliver

Когато са във връзка и мъжете, и жените имат своите притеснения. Нежният пол обаче по-лесно говори за проблемите и тревогите си, съответно и по-бързо намира подкрепа и опровержение. Мъжете са в другата крайност – в зависимост от степента на несигурност, те могат да станат затворени, избухливи и дори да изневерят, за да се почувстват по-добре. Вижте и кои са 5-те неща, които най-често ги потискат.

1. Дали са достатъчно финансово стабилни

Разбира се, финансите са на първо място. Все пак, огромна част от силния пол приема за свой дълг да подсигури приличен стандарт на живот на жената до себе си, а след време и на децата си. Проблемът се задълбочава, ако половинката им изкарва повече, което не е чак такава рядкост в днешно време.

2. Кариерното развитие

Мъжете често се притесняват дали професията им е достатъчно престижна, дали има накъде да се развиват и дали не са направили грешка с избора си. Те наистина не разбират, че жената до тях няма да ги избира по автобиографията, а по личностните им качества.

3. Тялото

Ето, че и мъжете имат типично "женски" тревоги. Те също се притесняват за онези 3 килограма, "залепени" на корема им или пък за това дали косата им е все още на мястото си.

4. Личността

Изненада! Мъжете често се чувстват несигурни по отношение на това какви са – дали са достатъчно уверени, забавни, очарователни, внимателни и т.н.

5. Сексуалните си умения

И тук въпросите, които се въртят из мъжките са глави, са десетки – за размера на достойнството им, дали са твърде бързи, или бавни, дали са издръжливи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама