5 причини да излизате със забавен мъж


5 причини да излизате със забавен мъж
Снимка: iStock/Guliver

Какво по-хубаво от секси мъж, изглеждащ като изрезка от корица на списание? Забавен мъж, разбира се! Всъщност, красавците, по-известни като мачовци, са свикнали да получават всичко, което искат, просто защото са секси. Понякога се оказват твърде егоистични, вятърничави и самовлюбени. Затова днес ще ви покажем нагледно защо трябва да спрете да припадате по всеки готин тип, а да обърнете внимание и на не толкова атрактивните господа, надарени с бляскаво чувство за хумор!

Забавните мъже са по-добри в леглото

Смехът е като афродизиак за жените. Те виждат мъжете с чувство за хумор като по-интелигентни и надеждни партньори. При жените оргазмът има много силен психически елемент. Когато дамите са привлечени от самоуверен партньор, те се оставят да бъдат водени от него в леглото и това ги кара да получават по-интензивно удоволствие.

Те ни карат да се чувстваме самоуверени

Забавните господа не са толкова претенциозни и изискващи като мачовците. Те ще се направят, че не забелязват онези 3 килограма, а ако случайно прическата ви се е развалила, имате червило по зъбите или малко петно на ризата, бъдете сигурни, че те ще го обърнат на шега, за да не се почувствате неудобно.

Те са социални

Бъдете сигурни, че ако се влюбите в забавен мъж, никога няма да ви е скучно. Той ще се държи страхотно и открито както със семейството ви, така и с приятелките. Винаги ще се опитва да намери обща тема за разговор, а ако нещата не потръгнат според очакваното, добрата шега винаги оправя нещата!

Те са интелигентни и креативни

А това означава, че са и перспективни в професионален план. По принцип хората, които нямат чувство за хумор, трудно работят в колектив и рядко завързват приятелства на работното място. Е, това не важи за вашия човек, който лесно може да пробие с добри идеи и чаровна усмивка.

Те са уверени, но не надути

Само един мъж, който е силно уверен в себе си, може да се самоиронизира и шегува със себе си, за да разсмее останалите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама