5 признака, че той е мамино синче


5 признака, че той е мамино синче
Снимка: iStock/Guliver

Някои мъже изглеждат уверени, свободолюбиви и самостоятелни. Проблемът е, че някои наистина само изглеждат така, а всъщност разчитат прекалено много на семейството си и най-вече на мама. Кошмарът за всяка дама е да открие, че до себе си има мъж, който всъщност е мамино синче.

Как да разберете отдалеч дали той ще се окаже просто позьор и всъщност няма да е толкова самостоятелен както демонстрира? Ето 5-те признака, които ще го издадат:

1. Не може да взима бързо решения

Ако той се колебае много за всичко и търси подкрепа или иска да се допита до майка си, когато взима решения, проблемът е сериозен. Това е мъж, който за всичко ще слуша майка си и ще търси постоянно нейното одобрение.

2. Все още живее с майка си или в нейн апартамент

Възможно е неговата самостоятелност да е привидна. Да живее сам, но всъщност някой друг да му плаща сметките. Хубаво е тактично да разберете каква точно е ситуацията, за да не си изпатите после.

3. Говори с майка си по телефона твърде често

Може би тя му звъни постоянно по телефона, за да провери как е, дали е добре облечен или каквото и да е. Това не е хубав знак. Ако тя е прекалено загрижена, то те са твърде близки и е възможно това да създаде напрежение във вашите отношения.

4. Сравнява ви с майка си или я намесва често в разговорите

"Майка ми това, майка ми онова…" Опа… тук работата е сериозна. Никак няма да ви е приятно да ви сравнява с майка му, а това няма да се промени, то е закодирано и ще трябва да го приемете без право на обжалване.

5. Той е разглезен

Струва ви се, че той е малко изнежен, има повече претенции и иска всичко да става по неговия начин или както майка му го прави. Мъжете, които имат силна връзка с майките си, са по-подредени и взискателни, но това е нож с две остриета във връзките им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама