5 знака, че той няма да ви изневери


5 знака, че той няма да ви изневери
Снимка: iStock/Guliver

Повечето жени изневеряват, тъй като чувстват емоционално лишение, а мъжете - сексуално, смята Тина Тесина, психотерапевт и автор на книгата "Money, Sex and Kids: Stop Fighting About the Three Things That Can Ruin Your Marriage".

Независимо от причината, която тласка един човек в обятията на друг, това негово действие причинява болка на партньора му и в повечето случаи води до раздяла или развод.

Проучвания са показали, че тези, които са склонни към изневяра, са неблагонадежни и в други сфери от живота си.

Разбира се, всяка от нас иска половинката й да е вярна, като може да разберете дали той ще бъде такъв от следните знаци:

1. Той е честен във всичко, което прави

Ако вашият мъж държи на всяка дадена дума, може да го считате за надежден. Дори да постъпи неправилно, е готов мъжки да понесе последиците. Един мъж с вкоренено чувство за почтеност е далеч по-малко вероятно да кръшне с друга жена.

2. Той ви информира за всичко

Ако излизате с мъж, който обича да споделя с вас всичко, което му се случва извън връзката ви, има съвсем малък шанс той да се вижда с някоя друга. Той иска вие да сте неразделна част от живота му, уважава мнението ви и ви доверява всичко, защото знае, че ще го разберете. 

3. Той е зает мъж

Когато на вашия мъж му се налага да жонглира с работа, семейство (особено с деца) и други отговорности, е малко вероятно на него да му остава време, за да излиза с друга жена. Единственото, за което си мечтае, е да се прибере вкъщи и да се наспи.

4. Той не поддържа връзка с бившите си

Според eHarmony.com 21% от мъжете и 31% от жените, които изневеряват, действат заради сексуално изкушение от бивш приятел/приятелка. Заради социалните мрежи е много по-лесно да се свържем с предишните си партньори. Но ако той е оставил в миналото бившите си връзки и не иска никога да се връща назад, трябва да сте спокойни.

5. Той е безкористен

Мъжът с честно сърце го е грижа много повече за тези, които обича, отколкото за себе си. Ако той е милостив и прави добри дела, без да очаква отплата, той надали ще допусне да ви нарани, изневерявайки ви с друга жена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама