7 истини за мъжете


7 истини за мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Когато искат да скъсат с нас, мъжете започват да ни пробутват какви ли не извиненя. Те по-скоро ще скочат през прозореца, отколкото да кажат "Виж, съжалявам, но не си подходящата жена за мен“. Но действията им говорят вместо тях: те просто не ни харесват. Така че нека да спрем да ги извиняваме.

Вижте 7 болезнени истини за мъжете и най-често използваните извинения, с които ги оправдаваме:

1. Не си пада по вас, ако не ви кани на среща.

Защото ако ви харесваше, щеше да ви покани колкото се може по-скоро.

Извинение: “Може би той не иска да разруши нашето приятелство“. Това са пълни глупости. И не казвайте, че се „страхува“ – единственото, от което се страхува е да ви каже, че не го привличате.

Извинение: "Може би не е достатъчно уверен да направи първата крачка". Разбира се, вие можете да му подскажете, че го харесвате, но не ви съветваме да го провокирате активно да ви покани. Усмивка и закачливо намигване са напълно достатъчни.

Извинение: "Може би не иска да пришпорва нещата". Ако той ви харесва, но има някакви лични причини да не иска да прибързва, той незабавно ще ви уведоми за тях. Няма да ви остави да тънете в неведение и няма да ви позволи да изчезнете от живота му.

Извинение: "Но той ми даде телефона си". Не му позволявайте да използва такива евтини трикове. Ако наистина се интересува от вас, ще се потруди да направи първата крачка.

Извинение: "Може би е забравил за мен". Спокойно. Вече сте му направили впечатление. Ако то е хубаво, нито цунами, нито наводнение, нито загубата на любимия му отбор ще го накара да забрави за вас.

Запомнете: Всяко извинение всъщност показва, че той не се интересува от вас. Мъжете не си мислят неща като „Романтиката може да развали нашето приятелство“. Не се връзвайте на номерата му и не го канете на среща. Ако наистина ви харесва, той ще ви покани.

2. Не си пада по вас, ако не се обажда.

Мъжете знаят как да използват телефона.

Извинение: "Той пътува много". Запомнете: ако един мъж ви харесва, той ще иска да прекарва време с вас.

Извинение: "Има много неща на главата". Основният въпрос тук е: Нормално ли е мъж да забрави да се обади на жена. И отговорът е: Не, ако си пада по вас, няма да пропусне нито една възможност.

Извинение: “Той е много зает“. Думата „зает“ е пълна безсмислица. Никой не е толкова зает, че да няма време за едно обаждане.

Запомнете: Ако не ви се обажда, то е, защото не мисли за вас. Ако обещава да се обади, а не го прави, той ще постъпва така и за по-важните неща. Искате ли връзка с мъж, който не държи на думата си? Не.

3. Не си пада по вас, ако не иска да правите секс.

Когато един мъж харесва една жена, той иска да я докосва. Винаги.

В живота си ще срещнете много мъже и някои от тях няма да бъдат привлечени от вас. Но няма да ви го кажат в прав текст, за да не ви обидят.

Извинение: "Той се страхува да не бъде наранен отново". Страхува се? Да, да не нарани чувствата ви. Той ви харесва като приятел. Ако си падаше по вас, щеше да превърне отношенията ви в романтични, независимо от предишния си опит.

Извинение: "И така ни е хубаво". Разберете – ако мъжът е щастлив просто да си лежи до вас на дивана, да яде пуканки и да гледа филм, той не си пада по вас.

Извинение: "Той винаги има добри обяснения". Можете да вярвате на извиненията му колкото си искате, но това ли е връзката, която искате да имате? Все пак, сексът е една от най-големите радости в живота.

Запомнете: Приятелството е чудесно нещо, но приятелство със секс – още повече. Не си губете времето и потърсете някой, който няма да може да си държи ръцете далеч от вас. По-лесно ще намерите ново гадже, отколкото изгубеното си самочувствие.

4. Не си пада по вас, ако спи и с други жени.

Няма извинение за изневярата.

Извинение: "Той няма извинение и го знае". Изневярата е нещо лошо и да не знаеш защо го правиш, не го превръща в по-приемливо.

Извинение: " Аз напълнях доста напоследък". Определено трябва да се лишите от 80 килограма – под формата на това гадже, което не ви заслужава.

Извинение: "Той се нуждае от повече секс, отколкото аз". Повтаряме – няма извинение за изневярата. Има толкова много други начини да се реши проблема с разликата в либидото.

Извинение: "Той я познава отпреди". Не можете да го вините, ако още изпитва чувства към бившата си приятелка, но това не оправдава действията му.

Запомнете: Няма извинение за изневярата! Независимо какви са неговите оправдания. Кръшкачът винаги ще си остане кръшкач.

5. Не си пада по вас, ако ви търси само когато е пиян.

Ако ви харесва, ще ви търси не само когато преценката му е замъглена от алкохола.

Извинение: “Но на мен ми харесва така“. Ако се разтапяте всеки път, когато той ви каже в бара след няколко питиета ”Толкова много те обичам, ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало“, крайно време е да разберете нещо – не трябва да вярвате на всичко, което мъжете казват, когато са пияни.

Извинение: "Той не пие чак толкова много“. Не бъдете глупави. Това, че не пада и не се напикава в гащите си не означава, че няма проблем да е с притъпени от алкохола сетива всеки път, когато е с вас.

Запомнете: Думите му нямат никаква стойност, ако не са изречени на трезво. И „Обичам те“, казано под въздействието на някакъв вид опиат, не се брои. Заслужавате нещо повече от мъж, който трябва да се напие, за да се чувства щастлив с вас.

6. Не си пада по вас, ако не иска да се ожени за вас.

Всеки мъж, който ви казва, че не иска да се ожени, не вярва в брака или има проблем с идеята за брак, някой ден ще се ожени, бъдете сигурни. Просто няма да е за вас.

Запомнете: “Той не иска да се жени“ и ”Той не иска да се ожени за мен" са различни неща.

Ако имате различни виждания за брака, защо сте заедно? По-добре не си губете времето и потърсете някой, който би се оженил за вас.

7. Не си пада по вас, ако къса с вас.

Извинение: "Но аз все още му липсвам". Не се ласкайте от факта, че му липсвате. Би трябвало да е така. Вие сте прекрасни, а той все още е глупакът, който скъса с вас.

Извинение: "Ние все още сме близки". Сексът след раздяла може и да изглежда добра идея, защото споделяте интимност с някой, когото познавате. Но това няма да ви събере отново.

Извинение: “Но той иска да се съберем пак“. Всъщност, нещата стоят така: щом скъсате, той започва да се оглежда за нещо по-добро. Ако не го намери, се връща при вас. Това не е защото ви обича, а защото не обича да е сам.

Запомнете: Раздялата не е нещо, което подлежи на дискусии. Тя е крайно решение, не нещо, което можете да върнете обратно. Сексът след раздяла не означава, че сте се събрали отново.

Какво да направите?

Дайте си обещания пред себе си:

Няма да се срещам с мъж, който не ме е поканил първи.

Няма да се срещам с мъж, който ме кара да го чакам на телефона.

Няма да се срещам с мъж, който не е сигурен, че иска да се среща с мен.

Няма да се срещам с мъж, който ме кара да се чувствам сексуално нежелана.

Няма да се срещам с мъж, който прекалява с алкохола или взима наркотици.

Няма се срещам с мъж, който не иска да говори за общото ни бъдеще.

Няма да се срещам с мъж, който вече ме е отхвърлил.

Няма да се срещам с мъж, който е женен.

Няма да се срещам с мъж, който не е добър, мил и любящ човек.

Запомнете: Истинското щастие ви чака зад ъгъла!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама