Бъдете с мъж, който обича и тъмнината във вас


Бъдете с мъж, който обича и тъмнината във вас
Снимка: iStock/Guliver

Влюбваме се поради много причини - заради химия, общи интереси, защото сме на правилното място и в точното време. Влюбването е лесната част, но всичко след това е много по-трудно.

Любовта не може да оправи проблемите ви. Тя не е някакво магическо лекарство, което да ви излекува. Макар че влюбването може да ви накара да се чувствате по-щастливи, сякаш сте в друг свят, все някога ще трябва да се върнете в реалността, а понякога тя не е красива. А често, когато нещата не са хубави, хората си тръгват.

Затова е важно да бъдете с мъж, който ще държи ръката ви, когато нещата станат трудни, който ще ви даде рамото си да поплачете и ще слуша, дори когато нямате какво да кажете. Който ще ви приготви вечеря, дори да сте прекалено стресирана, за да чувствате глад. Който винаги ще бъде до вас, когато сте прекалено тъжна, за да станете от леглото си.

Бъдете с някой, който приема всяка ваша страна - от слънчевите дни до мрачните. Който ви поставя на пиедестал в сърцето си, когато се чувствате малка. Който не вижда лошите ви дни като проблеми, а просто като малки препятствия по дългия път, по който вървите заедно. 

Бъдете с мъж, който е до вас и никога не ви пуска, защото знае какво би изгубил, ако го стори.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама