До принца на бял кон


До принца на бял кон
Снимка: iStock/Guliver

Скъпи Принце,

И аз, както всяко младо момиче, мечтаех за теб. Чаках те толкова дълго време и тайно се надявах да ме намериш, да се появиш в един прекрасен ден на своя бял кон и да ме отведеш. Да ми покажеш един по-красив свят, да видя чудни места, да ме глезиш и да се грижиш за мен, да се чувствам като принцеса.

И така дълго време нямах очи за никой друг, защото чаках само и единствено теб. Мъжът-мечта, принцът от приказките.

Но един ден, докато те чаках, не знам как и от къде се появи едно момче. Не беше принц, нямаше и бял кон, но имаше красиви очи и страхотна усмивка.

Не зная как, но това момче успя да накара сърцето ми да заптупти, а очите ми да заблестят. Това момче не беше принцът на бях кон, който чаках, но всъщност беше моят принц – истински, мил, добър, обичащ.

От този ден нататък аз се чувствах най-щастливото момиче на земята и дори без палати и коне, аз се превърнах в истинска принцеса, защото моето момче се грижеше за мен, така както никой друг до сега.

Разбрах, че не ми е нужен принц на бял кон, за да изпитам любовта, нужен ми е просто още един човек, който да ме обича с цялото си сърце и който само с поглед да ме кара да настръхвам. А моето момче определено ме караше да се чувствам така!

Скъпи принце, благодаря ти, че не дойде, когато те чаках! Благодаря ти, че закъсня, за да може друг мъж да ме намери преди теб! Истински мъж, с добра душа, с невероятни очи, мъж, който искрено ме обича, който ме уважава, който дава всичко за мен.

Мъж, който няма да се бие с дракони, за да ме спаси, но който ще застане срещу всеки, който се опита да ме нарани, мъж, който няма да позволи сълза да падне от очите ми!

Благодаря ти, че не ме намери принце, защото сега си имам прекрасен мъж с голямо сърце, който няма кон, но ще ме носи на ръце!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама