Формата на устните ви издава каква сте в любовта


Формата на устните ви издава каква сте в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние сме родени с определени черти на лицето, които пък са свързани малко или много с различни аспекти от характера ни. Оказва се, че устните могат да разкрият много тайни за своята притежателка, включително и за нейния любовен живот.

По-голяма горна устна

Вие обичате да се раздавате и да помагате на всички около себе си. Такива сте и в любовните си отношения – винаги на 100%, дори това да означава да пренебрегнете своите желания понякога.

По-голяма долна устна

Вие обичате да бъдете глезени и обгрижвани, радвате се на материалните неща и не бихте пренебрегнали себе си в името на любовта. Половинката ви трябва да е готова да изпълни всяко ваше желание, за да живеете в хармония.

Плътни устни

Обемните устни се свързват с голяма сексуална енергия, което не е лъжа. Обичате да доставяте удоволствие, но и си падате по спокойните вечери с партньора.

Тънки и малки устни

Любовта за вас никога не е била на първо място, защото се чувствате достатъчно добре и сами. Ако случайно ви сполети любовно вълнение, вие му се отдавате напълно, макар в началото да сте доста резервирани.

Устни с изразена арка

Вие сте креативни личности, комуникирате без усилие със срещуположния пол. Понякога речта ви изпреварва мисълта, което понякога ви носи и негативи. Търсите хора със свободен дух, подобен на вашия.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама