Изчакай мъжа, който ще бъде повече от „валентинка”


Изчакай мъжа, който ще бъде повече от „валентинка”
Снимка: iStock/Guliver

Виждате двойки наоколо, които се прегръщат, държат се замечтано за ръце и обсъждат романтични идеи за прекарване на 14 февруари. Чувствате се сякаш времето изтича, докато мечтаете за желания момент на споделеност. Но в бързането си да намерите човек, с който да споделите Деня на влюбените, бягате от възможността да намерите любовта, която ще изпълни и най-смелите ви фантазии.

Не се задоволявайте с временна любов само заради натиска на обществото и заради купищата червени рози, които явно няма да получите тази година. Изчакайте някой, който ще ви вижда като много повече от „валентинка”, а и вие него.

Изчакайте мъжа, който вижда бъдеще с вас, а не романтична вечеря. Мъж, който се стреми да постигне целите си заедно с вас, вървейки ръка за ръка по пътя напред, а не към магазина за бижута. Изчакайте мъжа, който ще планира, ще се надява, ще сънува и ще настоява вие да бъдете негова не за няколко дни или месеца, а за цял живот.

Изчакайте мъжа, който ще превърне всеки ден в празник на любовта. Който ще се влюби в начина, по който се смеете и в отблясъците на светлината в очите ви. Изчакайте мъжа, който ще ви прави палачинки в неделя, кафе сутрин преди работа и ще ви оставя любовни бележки на хладилника.

Изчакайте мъжа, чиято любов ще остане – и в слънчевите дни, и в страшните бури. Изчакайте мъжа, който ще ви обожава и след като розите увехнат, а балоните отлетят в небето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама