Не искам да се питам как се чувстваш


Не искам да се питам как се чувстваш
Снимка: iStock/Guliver

Не искам да се чудя как се чувстваш. Не искам да се замислям за всяка стъпка, която правя. Или да анализирам всяка дума, която пиша. Не искам да се взирам в телефона си и да се питам защо все още не си се обадил.

Не искам цялата тази драма, затръшнатите врати и сълзите. Не искам да се чудя дали ще се върнеш, след което ти да го направиш и аз да се чувствам слаба, защото съм ти позволила отново да влезеш в живота ми.

Защото знам, че връзките трябва да те правят по-силен. Правилните. Не искам да имаме такъв тип отношения, при които аз се чувствам самотна в твое присъствие. Но да нямам куража да те помоля да си тръгнеш.

Искам такава любов, в която съм сигурна, която ме държи будна, защото реалността е много по-хубава от всеки сън.

Искам любов, на която мога да разчитам. Когато мога да те погледна и да знам, че имаш очи само за мен. А да не се съмнявам постоянно, виждайки как заглеждаш всяко момиче, което мине покрай теб.

Искам любов, която да ме кара да се чувствам сигурна. Която ми помага да стана по-добър човек, а да не ме разрушава малко по малко. Такава любов, при която не помня какъв е бил животът ми, преди да влезеш в живота ми.

Искам любов, при която, когато чуя случайно песен по радиото в съзнанието ми да изниква образа ти и това да ме кара да се усмихвам. Защото, ако има едно нещо, в което съм сигурна е, че любовта съществува. Но понякога се налага да разбереш какво не е тя, за да може да осъзнаеш какво е.

Понякога трябва да обичаш някого толкова много и да не чуваш от него "Обичам те", за да разбереш, че най-великата любовна история започва и свършва с човека, който те гледа в огледалото.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама