Получи се: Взех му перфектен подарък за Свети Валентин!


Получи се: Взех му перфектен подарък за Свети Валентин!
Снимка: iStock/Guliver

Като жена знам, че истинската любов се празнува всеки ден. Но пък като жена, живееща в съвременния свят, съм наясно, че дори и за най-безнадеждните романтички от нас, натискът на Свети Валентин може да бъде доста голям. В крайна сметка, колкото и да обичам мъжа до себе си, не мога да изразя любовта си с екскурзия до Париж или до града на любимия му футболен отбор, да речем (защото нали се предполага, че подаръкът е за него).

Мисля, че много от вас, мили дами, ще ме разберат, когато казвам, че материалните придобивки не отразяват реалните ни чувства. В крайна сметка, помислете си само за всички пъти, в които сте се чувствали обичани и ценени. Хващам се на бас, че това са били моментите, когато сте насаме с половинката, сгушени в уюта на дома и с чаша хубаво вино в ръка.

Затова, ако се чудите какво да подарите на половинката си на 14 февруари, ние имаме чудесно предложение. Тъй като февруари е любов и... вино, нашите приятели от „Домейн Бойар“ ви дават възможност тази година да изненадате партньора си с бутилка Rue Romance с персонализиран надпис и любовно писмо. Бъдете сигурни, че ще получите много целувки за този страхотен подарък.

За да спечелите такава уникална бутилка, трябва единствено на довършите изречението „Любовта е...“. Споделете какво е за вас любовта ЕТО ТУК и имате шанс да сте сред 6-мата големи романтици, които ще изненадат половинките си.

И това не е всичко! „Домейн Бойар“ определено обичат да раздават подаръци, което ни радва. Може да спечелите бутилка вино Rue Romance отново с възможност за персонализиран надпис и като качите снимка на вашия винен момент във Facebook страницата на „Домейн Бойар“ или в Instagram с хаштаг #domaineboyar . Може да споделяте вашите снимки до 28 февруари 2020г., а победителите ще бъдат обявени на 29 февруари 2020.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички