За новата година си пожелах... отново теб!


За новата година си пожелах... отново теб!
Снимка: iStock/Guliver

3...2...1.. Посрещнахме и тази нова година!

С надежда и вяра, че ще е по-добра, по-успешна, по-красива.

Отброявайки секундите до новата година, всеки си пожелава нещо от сърце. Какво по-важно от това да сме здрави, да сме по-щастливи и да се обичаме по-истински.

Това си пожелах и аз, но и още нещо.

За новата година си пожелах... отново теб!

Пожелах си същите прекрасни сутрини, в които ме събуждаш с целувка. Отварям очи, виждам, че си до мен и се усмихвам. Защото няма нищо по-хубаво от това да започнеш деня с чаша ароматно кафе и целувка от любимия човек. След това всички работни задачи някак си ти се струват по-леки.

Пожелах си още и същите приятни вечери, в които двама сгушени на дивана говорим без да спираме, смеем се, споделяме, забравяме за всички грижи. А след това заспивам в прегръдките му и е толкова хубаво.

Пожелах си отново много незабравими спомени, които да създаваме заедно с теб. Да посетим красиви кътчета, да открием непознати места, да пътуваме, много да пътуваме. Защото няма нищо по-хубаво от това да обикаляш и опознаваш света заедно с любимия човек.

Тази година си пожелах същата луда голяма любов, същото биещо за мен сърце, същия истински и искрен човек – пожелах си отново теб!

Защото не е нужно да си пожелаваш нещо нова за новата година, за да бъде тя по-вълшебна и по-щастлива!

Няма нищо по-хубаво от това да получиш една НОВА година, но със същите стари любими хора, любимото семейство, любимите приятели и същата стара, но истинска, прекрасна любов!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама