Отношения

За новата година си пожелах... отново теб!

  • За новата година си пожелах... отново теб!
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 09.01.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

3...2...1.. Посрещнахме и тази нова година!

С надежда и вяра, че ще е по-добра, по-успешна, по-красива.

Отброявайки секундите до новата година, всеки си пожелава нещо от сърце. Какво по-важно от това да сме здрави, да сме по-щастливи и да се обичаме по-истински.

Това си пожелах и аз, но и още нещо.

За новата година си пожелах... отново теб!

Пожелах си същите прекрасни сутрини, в които ме събуждаш с целувка. Отварям очи, виждам, че си до мен и се усмихвам. Защото няма нищо по-хубаво от това да започнеш деня с чаша ароматно кафе и целувка от любимия човек. След това всички работни задачи някак си ти се струват по-леки.

Пожелах си още и същите приятни вечери, в които двама сгушени на дивана говорим без да спираме, смеем се, споделяме, забравяме за всички грижи. А след това заспивам в прегръдките му и е толкова хубаво.

Пожелах си отново много незабравими спомени, които да създаваме заедно с теб. Да посетим красиви кътчета, да открием непознати места, да пътуваме, много да пътуваме. Защото няма нищо по-хубаво от това да обикаляш и опознаваш света заедно с любимия човек.

Тази година си пожелах същата луда голяма любов, същото биещо за мен сърце, същия истински и искрен човек – пожелах си отново теб!

Защото не е нужно да си пожелаваш нещо нова за новата година, за да бъде тя по-вълшебна и по-щастлива!

Няма нищо по-хубаво от това да получиш една НОВА година, но със същите стари любими хора, любимото семейство, любимите приятели и същата стара, но истинска, прекрасна любов!

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.