Жените искат честност, а не игри на „котка и мишка”


Жените искат честност, а не игри на „котка и мишка”
Снимка: iStock/Guliver

Почти връзките не са в мой стил. Не искам да гадая за какво мислиш, нито да се чудя дали съм луда, ако приема, че имаш чувства към мен. Не искам стоя на тъмно за намеренията ти… или липсата на такива.

Искам да си откровен с мен. Искам да ме погледнеш в очите и да ми кажеш как се чувстваш, независимо дали това са добри или лоши новини за мен. Не искам да „танцуваш” около чувствата си. Не искам да гадая дали искаш да сме двойка, просто приятели или другарчета за секс. В играта на „котка и мишка” няма победители.

Колкото и да е болезнено да бъдеш отхвърлен, наистина го предпочитам пред това да губя месеци, опитвайки се да разбера намеренията и чувствата ти. Отхвърлянето дава основание да продължиш напред, дава дистанция и ясна перспектива. Понякога отхвърлянето дори те предпазва да не слагаш „всичките си яйца в една кошница”.

Почти връзките са пълна загуба на време. Не искам да живея в приказка няколко месеца, само за да се насладя на емоциите и тръпката. Предпочитам да знам студената, сурова истина. Затова те моля, спести ми всички мисловни игри и ребуси и сложи картите на масата. Не ми обещавай утре, ако не вярваш дори в днес. Защото аз искам честност, а не гоненица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама