Как звездите се грижат за кожата си преди Оскарите


Как звездите се грижат за кожата си преди Оскарите
Снимка: Getty Images / Guliver

В сезона на червените килими всичко в името на красотата е абсолютно оправдано. И тъй като ни дели само седмица от най-бляскавото събитие на годината, наградите Оскар, предполагаме, че еуфорията, която тресе Холивуд, е наистина огромна. За никой не е изненада, че в ежедневието си знаменитостите далеч не изглеждат така, както пред стотиците обективи. В действителност, извън прическата, грима и гардероба в деня на Оскарите, повечето актриси подготвят кожата си в течение на седмици. А какво ли включва тази подготовка?

През последните години все повече знаменитости стоят далеч от инжекциите и опитват нови методи срещу стареенето на кожата, неравномерния тен и другите несъвършенства. Една от най-обичаните процедури сред знаменитостите е Venus Legacy - неинвазивна процедура, която стяга и контурира кожата. Не само, че терапията е чудесно за старееща кожа, но и младите модели се обръщат към нея. Кара Делевин сподели пред Allure: „Кожата ми се влошава по време на модните ревюта заради всички пътувания, затова се подготвям в началото на сезона с няколко терапии Venus. Кожата ми става по-плътна и по-еластична."

Втората любима терапия на холивудските актриси е HydraFacial. Макар да е с кратка продължителност, тя дава резултати, които се разгръщат в следващия месец. Ободряващата процедура съчетава силата на микродермабразиото и вакуумът. Всъщност, за знаменитостите HydraFacial е идеален ритуал преди червения килим, тъй като кожата не се нуждае от време, за да се възстанови.

На трето, но не на последно място, е терапията Intraceuticals, която представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Джесика Бийл, Ева Лондория, а дори и Чанинг Тейтъм.

Иска ли ви се да пробвате някоя от терапиите в холивудски стил? Сега е по-лесно от всякога, защото нашите приятели от салони за красота Murphy предлагат и 3-те процедури в пакет. С него спестявате 200 лв., а резултатът е бляскав.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама