5 груби грешки при секса за една нощ


 5 груби грешки при секса за една нощ
Снимка: iStock/Guliver

Има нещо интригуващо в секса за една нощ. Колко пъти ви се е искало да си легнете с някого, но сте се възпирала, тъй като не знаете как точно да действате? Спокойно, не сте единствена.

Макар че е вярно, че при секса за една нощ няма универсални правила, все пак има някои неща, които трябва да избягвате. Затова, ако искате напълно да му се насладите, не допускайте тези грешки.

1. Не правете секс за една нощ с приятел

Да се забиете и да спите с някого, когото познавате много добре, определено не е добра идея. Най-вероятно ще се събудите и ще съжалявате за случилото се. По-лошото е, че приятелството ви никога няма да е същото. Положението се усложнява, ако започнете да изпитвате нещо повече към него, а той не.

2. Не правете небезопасен секс

Тъй като не познавате добре човека, с когото ще спите, трябва да се погрижите за здравето си. Нали не искате да забременеете или да хванете венерическа болест?

3. Не бъдете срамежлива

Истината е, че да бъдете срамежлива, когато правите секс за една нощ, ще попречи само на вашето удоволствие. Макар че на повечето не им е комфортно да се събличат голи пред непознат, няма да ви помогне, ако се срамувате. Трябва да се отпуснете максимално и да забравите в този момент за всичките си недостатъци.

4. Не мислете, че нещо ще излезе от това

В повечето случаи забивката за една нощ трае точно толкова - една нощ. Да спите с някого, когото харесвате от известно време с надеждата, че нещо по-сериозно може да последва, е толкова грешно. Това може да се случва на големия екран, но нещата не стават точно така в реалния живот.

5. Не се изнизвайте след това

Макар че не трябва да се привързвате емоционално към партньора си за нощта, да се изнижете след секса е грубо и неуважително. Няма нищо лошо в това да пренощувате заедно, все пак сте двама възрастни, които просто са се позабавлявали заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама