11 знака, че сте намерили правилния мъж


11 знака, че сте намерили правилния мъж
Снимка: iStock/Guliver

В този свят не е лесно да намерите този човек, който напълно ще задоволява нуждите на сърцето и душата ви. Но когато най-после го намерите, чувството на щастие, което изпитвате, е неописуемо. Понякога търсенето може да отнеме години. Пътят не е лесен. Каква е тайната на перфектната връзка? Как да разберете, че човекът, с когото излизате, е правилният?

Ето 11 знака, които ще ви помогнат да разберете, че сте открили правилния мъж за вас.

1. Той винаги ви хвали и казва на всички за постиженията ви. Ако получите повишение на работа или просто спечелите билети за концерт, той не може да се сдържи и да не каже на всички, които познавате. Защото е важно за него другите да знаят за успехите ви.

2. Макар че сте заедно от години, той все още се държи като джентълмен. Например, когато ви носи до входната врата, тъй като краката ви безумно много ви болят, защото сте носили обувки на висок ток.

3. Не се опитва да ви промени. Той знае вашите недостатъци, но въпреки това ви обича такава, каквато сте.

4. Липсвате му. Той не го казва просто, за да ви накара да се почувствате добре, а защото наистина му липсвате, когато не сте се виждали отдавна.

5. Може да плачете пред него, без да се чувствате засрамена. Той знае кога имате нужда от закрила и винаги ще ви подкрепя или ще ви даде правилния съвет.

6. Когато приятелите ви се оплакват от партньорите си, вие си мълчите, защото няма какво да кажете. Не искате да се хвалите, но вашият приятел е чудесен и не може да кажете нищо отрицателно за него.

7. Той е близък с вашето семейство, както и вие с неговото. Той се обажда на баща ви или баба ви без никакво притеснение. Вие също така бихте отишли на рождения ден на брат му, дори любимият ви да не може да присъства.

8. Вашите приятели също са негови. И той се интересува от тях. Ако някой от тях има лош ден, той предлага да прекарате време с този приятел или да го поканите вкъщи. Ако отдавна не е чувал да споменавате името на някой ваш близък, пита как е.

9. Той приема факта, че понякога се ядосва. Разбира, че всички сме човешки същества и имаме трудности по пътя си. Единственото нещо, което го притеснява в ситуацията е, че вие се разстройвате - нещо, което би искал да не се случва.

10. Той ви казва без повод, че сте красива. И това се случва в деня, когато не сте си направили прическа, нито пък носите грим.

11. Може да правите нещата заедно, без да спорите през цялото време. Например, пътуването заедно не се превръща в катастрофа, когато започнете да опаковате багажа си.

Но помнете, че двупосочна улица и не може да очаквате само хубави и прекрасни действия от мъжа си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама